In 1990 richt Herman Rooks een montagebedrijf op. Samen met drie collega’s start hij met de montage van wanden en plafonds. Het bedrijf groeit snel en binnen twee jaar werken er vijfentwintig montagemedewerkers. Het werk bestond in de beginjaren voornamelijk uit het monteren van houten-, aluminium- en kunststof kozijnen, systeemplafonds, diverse soorten systeemwanden en winkelinrichtingen. Ook werden de monteurs ingehuurd door aannemers om hen met diverse timmerwerkzaamheden behulpzaam te zijn. Langzamerhand hielden we ons steeds meer bezig met de binnenafbouw. Ook gingen we steeds meer onze eigen producten leveren en monteren. Zo groeiden we uit tot een bedrijf dat van een casco gebouw een gebouw met een functie maakt. Dat kan een kantoor, winkel, hotel, bedrijfshal of woning zijn. We werken voor architecten, aannemers, retailbouwers en direct voor de eindgebruikers. Samen met onze klanten vertalen we hun plannen in een product dat binnen het budget past met behoud van de beoogde uitstraling. We dragen ideeën en oplossingen aan voor diverse details.

Voor de aannemers zijn we een verlengstuk van hun firma. We regelen vaak naamloos op de achtergrond de door ons te plaatsen producten en houden de belangen van de aannemer voor ogen. Ook voorzien we onze klanten van advies over de toe te passen producten en de eisen die daaraan gesteld worden. Hierbij kunt u denken aan de brandwerende- en de akoestische eisen maar ook m.b.t. de functie. Voor de retailbouwers zijn we een goede partner om samen met hen een hoogwaardig product in een korte tijd te realiseren. Gezien onze achtergrond kunnen we hen niet alleen onze producten aanbieden, maar assisteren we ze met de totale afbouw tot en met de inrichting aan toe.
Voor de eindgebruiker kunnen we ook het ontwerp maken. Indien noodzakelijk schakelen we een ontwerper of een (interieur-) architect in. Door onze ruime ervaring en kennis op gebied van het inrichten en afbouwen kunnen we een klantgericht ontwerp maken dat we geheel zelf kunnen realiseren.