Kantoor

Door de bouw van de studio en wat aanpassingen in ons kantoor hebben we de werkplekken kunnen optimaliseren. Zo kan ons kantoorpersoneel onze klanten nog beter van dienst zijn met advies, uitvoering en bouwbegeleiding.

Meer afbeeldingen
Studio

We hebben in de ruimte naast ons kantoor een Inspiratie- en Idee├źnstudio ingericht. U kunt daar alles op gebied van wand-, vloer- en plafondafwerking zien en voelen. Tevens kunt u daar de vele mogelijkheden die de Barrisol spanfolies u bieden ervaren en testen. Zo is er een presentatieruimte waar een verplaatsbare Barrisolwand is gemaakt waarachter men het effect van de aanwezige of meegebrachte verlichtingsarmaturen kan testen, wanneer men deze achter de folie plaatst. (zie ook rubriek Barrisol).

Meer afbeeldingen
Opslaghal

Begin 2009 is onze nieuwe hal opgeleverd en in gebruik genomen als magazijn. Een deel ervan heeft ProWonen als magazijn  ingericht en in een ander gedeelte heeft Remy Elferink Schilderwerken zijn bedrijf ondergebracht.

Meer afbeeldingen
Werkplaats

Grenzend aan de opslaghal hebben we een ruimte verbouwd en daar onze nieuwe timmerwerkplaats ingericht. Daar staan ook een aantal slijp-, zaag- en boormachines en een lasapparaat om kleine metaalbewerkingsklusjes te kunnen (of laten) doen. Dat geldt ook voor de timmerwerkplaats. Daar kan de ervaren timmerman ook zelf aan de slag.

Meer afbeeldingen
Timmerwinkel

Als uitbreiding van ons magazijn en als aanvulling op onze studio hebben we een timmerwinkel ingericht. In De Timmerwinkel kan men de standaard plafond- en wandproducten zien en kopen. Daarnaast kan men het gereedschap waar wij zelf mee werken kopen en/of huren. Alleen de standaardproducten die we zelf verwerken zijn daar te koop.

We richten ons op de professionele doe-het-zelver: de ZZP-er die op zoek is naar goed materiaal, de bouwvakker die ook in zijn vrije tijd op professionele wijze wil werken en de aannemer die materiaal voor de droge afbouw nodig heeft.

Meer afbeeldingen