U zult denken wat moet een binnenaannemer met houtskeletbouw? Dat is toch buitenbouw?  Daar hebt u volkomen gelijk in. Maar ik zal het u uitleggen.

De houtskelet woningen of andere gebouwen die wij monteren zijn geheel  door Emotion Concepts uit Almelo ontwikkeld en geprefabriceerd in Letland. Wij monteren deze gebouwen, met de daarin gespecialiseerde bouwploegen, in een zeer kort tijdsbestek en kunnen dan terug naar onze core business namelijk de binnen(af)bouw.

We schakelen een plaatselijke aannemer in om de fundering en eventueel de buitenmuren aan te brengen. Als een aannemer bij ons of Emotion Concepts de woning besteld, monteren wij het casco op de door hemzelf aangebrachte fundering en daarna kan hij zelf de woning verder afbouwen.

Deze bouwmethode is ook zeer geschikt voor bouwen in eigen beheer. Als het casco staat, is de woning zeer eenvoudig zelf af te bouwen. Zowel van buiten als van binnen. Hier geldt ook weer dat u dat ook samen met ons kunt doen.

Het concept is zo ontwikkeld dat wanneer u de bijbehorende installatie mogelijkheden ook toepast, u relatief eenvoudig en energieneutraal bouwt.

De binnenspouwbladen zijn voorzien van kabelgoten die door brede demontabele houten plinten worden afgedekt, zodat deze te allen tijde bereikbaar blijven om kabels weg te werken of uw installatie aan te passen.

Wilt u hierover meer informatie, mail of bel ons dan. We komen graag naar u toe om e.e.a. te verduidelijken.