Standaard spanplafond

In de meest toegepaste uitvoering wordt de folie gebruikt als vlak plafond. U kunt kiezen uit 150 kleuren. De folies bestaan in mat, satin, lak, daim, transparante of geperforeerde uitvoering en kunnen onderling gecombineerd worden.

Meer afbeeldingen
Lichtplafonds

De oplossingen met onze transparante lichtfolie bieden uitzonderlijke mogelijkheden op het gebied van design. Deze kunnen uitgerust worden met lichtsystemen met randlicht, egaal licht of een lichtvlak dat veranderd van kleur, Lichtplafonds en muren, 3D lichtarmaturen of verlichtingskaders kunnen in alle vrijheid ontworpen worden. Deze kunnen tevens gecombineerd worden met de akoestische eigenschappen van onze geperforeerde folies.

Meer afbeeldingen
Akoestische plafonds

Om de hinderlijke resonantie in een ruimte te verminderen en daardoor het gebruikscomfort te verhogen heeft Barrisol een reeks specifieke geperforeerde folies ontwikkeld: Acoustics. De microperforaties in de folies zorgen ervoor dat het geluid gedempt wordt waardoor de resonantie vermindert volgens het principe van geluidsabsorptie.
Recentere akoestische folies zoals de Acoperf, onderscheiden zich door het aantal perforaties, de doorsnede van de opening en de verdeling in de folie. Dankzij zijn hoge absorptiewaarde wordt Acoperf gebruikt in ruimtes waar het geluidscomfort een echt probleem is.
Door isolatie boven de geperforeerde folie aan te brengen vergroot men de absorptie waarden. Daardoor zijn deze folies geschikt voor elke ruimte en elke toepassing.

Meer afbeeldingen
3D plafonds

Plafonds hoeven niet altijd vlak te zijn. Dankzij Barrisol behoren ook moeilijkere complexere vormen tot de mogelijkheden.
Golvende plafonds of organische vormen kunnen perfect uitgewerkt worden.

Meer afbeeldingen
Barrisol Print

De Barrisol plafonds, wanden of transparante lichtfolies met een print geven een enorme esthetische meerwaarde. Een logo, een beeld of een grafisch element komen mooi uit op de Barrisol-folie. Ze geven een persoonlijke inbreng in het ontwerp. Maak van uw muren, plafonds of lichtfolie een kunstwerk door uw creativiteit de ruimte te geven.
Naast uw eigen onbeperkte ontwerpen en creaties bieden wij u tevens de mogelijkheid om te kiezen uit een geselecteerd overzicht van grafische ontwerpen of foto’s van diverse onderwerpen.

Meer afbeeldingen